Iina Kuusisto-Leppänen

Digimarkkinoinnin multitaskaaja

Olen toiminut terveydenhuoltoalan yrittäjänä vuodesta 2010 lähtien. Koulutukseltani olen koulutettu hieroja.

Intohimona luovuus, mainokset ja markkinointi

Olen aina ollut innostunut kaikenlaisesta luovasta toiminnasta. Intooni hain vauhtia Kallion Ilmaisutaidon lukiosta.

Aikuisiällä sain ensimmäisen "kuuni taivaalta" julkaisemalla omaa musiikkiani artistinimellä Iina Kuu. Tämän myötä sain oman ohjelman, Iinan Maailma, kanavalle FinnRadio.FM.

Olen lapsesta asti katsonut mainoksia ja pohtinut niiden koukkuja. Myös yritysten brändien rakentaminen ja mielikuvien markkinointi on ollut kiinnostavaa seurattavaa.

Kiinnostukseni sai minut opiskelemaan itsenäisesti digimarkkinointia ja mainontaa. Olen tehnytkin yrittäjyyteni kautta markkinointiin ja sisällön tuotantoon liittyviä tehtäviä niin itselleni kuin asiakasyrityksilleni.

Aikuisopiskelijaksi

Halu kehittyä ja oppia lisää sekä tuottaa entistä laadukkaampaa palvelua ajoivat minut aloittamaan alan opinnot päätyön ohessa.

Nyt takataskussa on Tredussa syyskuussa 2022 suoritettu Liiketoiminnan ammattitutkinto, myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (markkinointiviestinnän toimeksianto, asiakaskokemuksen kehittäminen ja palvelumuotoilu).

Tällä hetkellä suoritan Ava Akatemiassa Liiketoiminnan erikoisammattitutkintoa, myös myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala (brändin kehittäminen ja palvelumuotoilu).

Loppuvuodesta 2022 suoritin myös Howspace Academyn koulutuksen Johdatus digitaliseen facilitointiin.

Kokemukset rikastuttavat

Olen nuoruudessani ollut tiskin takana myymässä hampurilaisia, kouluttautunut kirkon nuorisotyön ohjaajaksi ja käynyt Kirkon Ulkomaantyön linjan Ryttylän kansanopistolla. Kokemusta on karttunut myös aina siivoushommista poliisilaitoksen turvallisuus strategian projektisihteerin työhön.

Ennen yrittäjyyttäni olen toiminut B2B puolella hakusananmainonnan parissa.

Tulevaisuus

Haaveenani on siirtyä yritystoiminnassa entistä enemmän markkinoinnin puolelle ja tuottaa laadukasta asiakaslähtöistä palvelua. Tästä syystä perustin päätoimialani rinnalle Kuu & Moon Median syksyllä 2021

Iina